yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay anında bina deruninden amelî ve güvenli kaçışın esenlanması sinein dokumalırlar. Legal olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Yangın vakaları birmebzul bünyeda en kesif katlaşılan ve ciddi tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması fakatçlanır.

Binamıza 40 pare ölçün ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat vira etmek isterim

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser birli they are essential for the working of basic functionalities of the website.

En yarar ederı bulmanız için farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Başkaca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya kesilmek sinein tıklayın

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya çın Yangın Çıkış Kapısı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlamlıklı çallıkışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

İnsanların şişko olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm örgülarda yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur ve ısı, kıvılcım üzere yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri cihetiyle baplar pert görmez.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı dizi otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı gün opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik dal ile henüz pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

Report this wiki page